Meldingen bij niet kunnen localiseren van adressen

Wij hebben de betalende versie al verscheidene keren gebruikt. Interessant tool. - 't mag altijd sneller, maar we kunnen ermee leven. - wanneer je adressen importeert en hij herkent een adres niet of slechts gedeeltelijk, dan gebeurt het dat het adres niet in de route is opgenomen of dat je naar het stadscentrum wordt gestuurd ipv naar de gevraagde straat (die hij niet vindt), zonder dat er een melding is dat hij de locatie niet juist herkend heeft (zoals Google maps het wel doet als het exact adres niet kan worden gevonden)

Sneller is zeker beter, daar houden we zeker rekening mee in de ontwikkelingen. Een belangrijke horde is echter de afstandenmatrix…

Om de snelste route langs 10 adressen te plannen hebben we de onderlinge afstanden nodig. Zeg maar 10 x 9 = 90 afstanden. Dat betekent 90 x routeplannen van A naar B. Ik weet niet hoe snel jouw navigatie is, maar als dat een seconde duurt, betekent het 90 seconden, oftewel 1,5 minuut vertraging. Natuurlijk versnellen we dit, maar om aan te geven dat er flink gerekend wordt.

Beter omgaan met onbekende/gedeeltelijke adressen moeten we induiken. Kan je een voorbeeld sturen naar info@routexl.com?